ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ-НАЧАЛЬНИКА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЯ САМОКИША

Шановні морські піхотинці!

Підрозділи морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України – це високопрофесійні, патріотичні та віддані воїни.

Сучасні морські піхотинці успадкували найкращі бойові традиції своїх славних пращурів і сьогодні героїчно боронять Україну від російських загарбників. Не випадково на беретному знаку морської піхоти — меч Сагайдачного, одного з засновників морської піхоти, який воював з москвою.

Нині, більш як через сто років, українська морська піхота знову бореться за Незалежність України проти того самого ворога. Відважні морські піхотинці впевнено та надійно тримають фронт захисту всього вільного світу від російської глобальної загрози.

Українські морські піхотинці здобули безсмертну славу в боях з російськими окупантами. У цей день ми згадуємо бойових побратимів — морпіхів, які загинули у боротьбі з підступним ворогом за незалежність нашої держави й мир на українській землі. Схиляємо голови перед кожним загиблим Героєм. Пам’ять про них назавжди залишиться в наших серцях…

Гасло морської піхоти — «Вірний завжди» — означає самовіддану службу Українському народові, вірність Військовій присязі та готовність виконати поставлені завдання у будь-яких умовах обстановки.

Ворог знає, що проти нього стоять солдати, які можуть вести війну з трьох стихій – повітря, води чи землі. І через війну нашими бійцями підкорена вже і четверта стихія – вогонь. Вогонь, який обпаливши їх зробив лише міцніше.

Нехай кулі вас оминають, а поруч завжди буде надійне плече бойового побратима. Бажаємо нових Перемог в ім’я миру на нашій рідній землі! Зі святом, воїни-морпіхи!

Слава морській піхоті України!

Слава Україні!

З повагою

голова-начальник

Білгород-Дністровської

районної державної

(військової) адміністрації                                                                                           Василь САМОКИШ

Перейти до вмісту