В САРАТСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» ІV ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ЗМАГАНЬ

13 та 14 травня в Зорянському ліцеї Саратської громади відбулись змагання з волейболу серед дівчат ІV обласного етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

13 травня команда «Летючий дракон» Саратського ліцею зустрілась із командами Надеждівського ліцею Арцизької міської ради та Багатянського ЗЗСО Саф’янівської сільської ради, які змагались за вихід у фінал ІV обласного етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу серед юнаків. Дві команди Надеждівського ліцею Арцизької міської ради та Багатянського ЗЗСО Саф’янівської сільської ради здобули право змагатись у фіналі.

14 травня  на спортивному майданчику зустрілись команди «Чорна пантера» Зорянського ліцею з командами Арцизького ліцею № 4 Арцизької міської ради, Суворовського ліцею Суворовської селищної ради та Чорноморського ліцею № 4 Чорноморської міської ради, які також виборювали путівку до фіналу з виду спорту волейбол серед дівчат.

Здобувши найбільшу кількість балів,  переможцем змагань  стала команда «Чорна пантера» Зорянського ліцею Саратської селищної ради! Вітаємо юних спортсменів і бажаємо їм подальших яскравих ігор і блискучих перемог!

Боротьбу продовжить команда «Південні дельфіни» Арцизького ліцею №4 Арцизької міської ради.

Ці дві команди 16 травня будуть змагатись за право участі в V Всеукраїнському етапі проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з виду спорту волейбол серед дівчат.

Дипломами за участь були нагороджені команди «Бессарабські вовчиці» Суворівського ліцею та «Соколята» Чорноморського ліцею № 4.

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

Слава Україні!

Перейти до вмісту