УЧАСТЬ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ В УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ З НАГОДИ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПЕРЕМОГИ

Сьогодні, 8 травня, з нагоди вшанування Дня пам’яті і перемоги, в Білгород-Дністровському районі відбулись урочисті заходи, в яких взяли участь голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ, Білгород-Дністровський міський голова Віталій ГРАЖДАН, представники військових, правоохоронних  підрозділів, громадських організацій, державних установ та інші.

Під час заходів присутні вшанували хвилиною мовчання кожного, хто боровся з нацизмом та всіх жертв Другої світової війни та поклали квіти до Меморіалу Слави та на могили загиблих воїнів. Українці на боці антигітлерівської коаліції зробили значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Ціна цього внеску – надзвичайні втрати впродовж 1939–1945 років серед українців та інших народів, які жили на території України. Тоді загинуло понад вісім мільйонів осіб.

Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда злочинця. Міць наших збройних сил є запорукою існування держави та збереження прав людини.

Після перемоги у російсько-українській війні наша держава та український народ отримають нове державне свято перемоги над рашизмом – сучасним нацизмом, що об’єднає все суспільство.

Слава Україні!

Перейти до вмісту