ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ-НАЧАЛЬНИКА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЯ САМОКИША

8 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ 1939 – 1945 РОКІВ

Шановні мешканці та гості Білгород-Дністровського району!

Сьогодні, у День пам’яті та примирення, українці разом з усім цивілізованим світом вшановують усіх тих, хто віддав своє життя за майбутнє прийдешніх поколінь. Ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся проти нацизму, і переміг його. Не менше заслуговують на увагу та пам’ять і жертви війни: діти війни, цивільні, які постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл.

Війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками.

На жаль, завершення Другої світової війни не звільнило світ від тоталітарних режимів. Зараз українці зі зброєю в руках віддано захищають Батьківщину та весь цивілізований світ.

Великими людськими втратами, руйнуванням економіки, знищенням культурних та історичних цінностей щодня платить народ України за право жити і працювати на своїй землі, бути вільною та єдиною нацією. І ми обов’язково переможемо у цій боротьбі! Адже, той, на чиєму боці справедливість, хто захищає свою землю, завжди перемагає.

Сьогодні ми дякуємо тим, хто переміг тоді і перемагає ворога сьогодні. Вдячні усім – за можливість народитися й жити. Пам’ятаємо тих, хто загинув. Шануємо тих, хто живий. І усіх, хто бореться з нацизмом!

Перемогли тоді. Переможемо й зараз! Слава Україні!

З повагою

голова-начальник

Білгород-Дністровської

районної державної

(військової) адміністрації                                   Василь САМОКИШ

Перейти до вмісту