УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ В РОБОЧІЙ НАРАДІ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ВЗАЄМОДІЇ МІЖ ОРГАНАМИ УПРАВЛІННЯ  І СИЛАМИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Вчора, 1 травня, Державною службою України з надзвичайних ситуацій проведена робоча нарада щодо організації взаємодії між органами управління і силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

У навчальній нараді взяв участь заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Антон ШАЛИГАЙЛО.

Заняття проведено з метою підвищення рівня знань та вдосконалення навичок керівного складу органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми ЄДСЦЗ та її ланок щодо організації взаємодії між органами управління і силами цивільного захисту.

В ході зустрічі обговорились проблемні питання з виконання завдань в умовах ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, опрацьовувались шляхи їх вирішення, проводились практичні заходи з відпрацювання питань реагування на надзвичайні ситуації, повʼязані з аваріями на обʼєктах енергетики, водо-, газопостачання, а також повʼязаних з катастрофічними затопленнями.

В засіданні взяли участь працівники Білгород-Дністровської районної державної адміністрації відповідного напрямку роботи.

Перейти до вмісту