ПРИКОРДОННИКИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ВІДЗНАЧИЛИ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

30 квітня у Білгород-Дністровському районі з професійним святом – Днем прикордонника – чествували усіх, хто за родом своєї військової спеціальності завжди першими зустрічають ворогів, з честю боронять український кордон від окупанта, і пліч-о-пліч із Силами оборони та безпеки захищають нашу державу на різних ділянках фронту у сьогоднішній нелегкий час.

В урочистих заходах взяв участь голова (начальник) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ.

Вітаючи прикордонників з їх святом Василь САМОКИШ подякував кожному прикордоннику за професіоналізм, мужність, відданість кожному слову присяги на вірність українському народові і державі Україна, побажав військовослужбовцям прикордонного загону сил, наснаги, неодмінно скорішої перемоги та мирного українського неба. А також висловив співчуття рідним, близьким та побратимам полеглих Героїв-прикордонників, які виконуючи свій службовий обов’язок, відважно боролися за нашу свободу та незалежність і віддали за це своє життя.

Користуючись нагодою, Василь САМОКИШ вручив грамоти Білгород-Дністровської районної державної адміністрації кращим представникам  Білгород-Дністровського прикордонного загону.

Перейти до вмісту