ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЯ САМОКИША

З НАГОДИ 38 РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

Шановні мешканці та гості Білгород-Дністровського району!

         Сьогодні, 26 квітня, в Україні та багатьох країнах світу відзначають, як день пам’яті, день Чорнобильської катастрофи, 38-му її річницю найбільшої техногенної, екологічної трагедії XX століття, відлуння якої на собі відчувають мільйони потерпілих, сімей загиблих і померлих українців та громадян багатьох країн.

         У цей день ми згадуємо героїзм працівників атомної електростанції, пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків та усіх, хто брав участь у ліквідації наслідків техногенної катастрофи. Смертельні промені радіації виявилися безсилими перед ліквідаторами, які зійшлися в нерівному бою з ядерною стихією в Чорнобилі.

         Людство знає, до чого може призвести вибух на атомній електростанції та при цьому ворог продовжує використовувати ядерний шантаж у військових цілях.

         Низько вклоняємося нашим  землякам – учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Міцного здоров’я вам, життєвої енергії, сімейного затишку, миру,  щастя й добробуту на довгі роки!

         У скорботі схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв, чиї життя обірвав смертоносний атом. Найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію представникам усіх професій, які зупинили поширення радіоактивних викидів на весь світ.

З повагою

голова-начальник

Білгород-Дністровської

районної державної

(військової) адміністрації                                          Василь САМОКИШ

Перейти до вмісту