ЗАВЖДИ ПОПЕРЕДУ, ЗАВЖДИ НАЙКРАЩІ: ЗА ЗВАННЯ НАЙСПРИТНІШИХ ЗМАГАЛИСЬ ЮНІ ВОЛЕЙБОЛІСТИ ДИВІЗІЙСЬКОЇ ГРОМАДИ

Зональні змагання з волейболу серед юнаків у рамках ІІІ районного етапу «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», що реалізується за підтримки Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО, відбулись 9 квітня у селі Рибальське (Дивізійська ТГ).

Динамічні та напружені батли об’єднали заряджених та вмотивованих на перемогу волейболістів Рибальського ліцею Дивізійської сільської ради, Приморського ліцею Лиманської сільської ради, Борисівського ліцею Татарбунарської міської ради та Базар’янівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Тузлівської сільської ради.

Почесний обов’язок урочистого відкриття змагань було покладено на Дивізійського сільського голову Валентина СКАЛОЗУБА, який, вітаючи учасників Шкільних ліг із стартом змагань подібного рівня, побажав їм  відточувати свою майстерність у кожній грі та гідно представити свою громаду у наступних колах змагань. А ще зичив усім здоров’я, позитивної енергії, незламної волі до перемоги, спортивного натхнення, гідної підтримки вболівальників та оптимізму.

Боротьба була емоційною, насиченою та завзятою. Спортсмени не лише змогли закріпити набуті знання, але й отримали досвід участі у змаганнях.

У запеклих волейбольних баталіях квиток до фіналу  виборола команда Рибальського ліцею. 

Всі команд, що брали участь у змаганнях отримали дипломи, а юні волейболісти смачні фруктові набори. Також організатори турніру подбали про харчування дітей та їх відпочинок.

Дякуємо всім, хто був частиною цих незабутніх змагань!

Бажаємо учасникам та учасницям якомога більше яскравих емоцій від подальших змагань. І, звичайно, перемоги. Вболіваємо за всіх!

Перейти до вмісту