КООРДИНАЦІЙНА РАДА З ПИТАНЬ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ МОЛОДІ

Основним питанням порядку денного засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Білгород-Дністровській районній державній (військовій) адміністрації, яке відбулось сьогодні, 11 квітня, було питання організації та проведення в нашому районі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). В роботі Координаційної ради взяли участь керівництво та члени робочої групи Координаційної ради, керівники районних громадських мілітарних організацій патріотичного спрямування, представники управлінь освіти району.

Відкриваючи засідання перший заступник голови Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації, голова Координаційної ради Тетяна ДОМЧИНСЬКА поінформувала присутніх про хід підготовки до проведення дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на обласному та районному рівнях, окремо наголосивши на забезпечені посилених заходів безпеки усіх учасників гри. А також, користуючись нагодою, подякувала Татарбунарській міській територіальній громаді за гостинну пропозицію щодо проведення районного етапу змагань на базі Татарбунарської громади.

Далі, відповідно до порядку денного, заступник голови Координаційної ради Валерій ТИМОФЄЄВ виніс на розгляд робочої групи ряд пропозицій щодо організації  та проведення в нашому районі гри «Сокіл» («Джура»), секретар Координаційної ради ознайомила із станом виконання плану заходів з реалізації у 2023-2025 роках Стратегії  утвердження української національної та громадянської ідентичності на період до 2023 року.

По всім питанням, що виносились на розгляд засідання Координаційної ради, були прийняті відповідні рішення, із врахуванням внесених пропозицій та зауважень.

Перейти до вмісту