ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВІДКРИВАЄ НОВІ ГОРИЗОНТИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ

Сьогодні, 9 квітня, у Білгород-Дністровському районі було дано старт ІІІ районному етапу спортивних змагань в рамках проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Він розпочався зональними зустрічами команд з волейболу серед юнаків у місті Білгороді-Дністровському, селищі Сарата, селах Кулевча та Рибальське (Дивізійська ТГ).

Підтримати юних волейболістів, що змагались за право участі в обласному етапі в стінах ЗЗСО №7 м. Білгород-Дністровський, завітав голова (начальник) Білгород-Дністровської районної держаної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ, начальник управління освіти Білгород-Дністровської міської ради Олена ПРИНЦ та інші запрошені.

Вітаючи усіх із початком змагань, Василь САМОКИШ побажав і учасникам змагань, і їх тренерам перемог у спорті й в особистому житті, позитивних емоцій, натхнення, енергії та наснаги.

Під час спортивного протистояння школярі продемонстрували сильний, вольовий характер та відточену техніку гри у волейбол. У залі панувала атмосфера завзятого суперництва, бажання проявити здібності, командний дух та впевненість у свої сили.

Перейти до вмісту