ВПОРЯДКУВАННЯ СМІТТЄЗВАЛИЩ – ОДНЕ ІЗ ПРІОРИТЕТНИХ ЗАВДАНЬ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Проблема поводження з відходами, а саме їх зберігання, утилізація та знешкодження, є особливо гострою як в країні в цілому, так і в громадах Білгород-Дністровського району, і є одним із чинників, який впливає на екологічну ситуацію та стан здоров’я наших мешканців.

У ході здійснення комплексу заходів в рамках Всеукраїнського двомісячника з благоустрою територій та з метою моніторингу забезпечення утримання сміттєзвалищ у належному санітарному стані та поліпшення екологічної ситуації, спеціалісти відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ на чолі із т.в.о. начальника відділу Галиною ДОБРЄВОЮ здійснили виїзди до Плахтіївської, Успенівської, Старокозацької, Мологівської, Тузлівської, Сергіївської та Шабівської територіальних громад.

Під час огляду перевірявся стан утримання та впорядкування сміттєзвалищ в населених пунктах відповідних територіальних громад відповідно до чинного законодавства, дотримання санітарних норм та правил, а також надавались рекомендації й пропозиції щодо покращення існуючої ситуації.

Перейти до вмісту