Нарада з працівниками структурних підрозділів управління соціального захисту населення Білгород-Дністровської районної державної адміністрації

На нараді з працівниками структурних підрозділів управління соціального захисту населення райдержадміністрації, яка відбулась сьогодні, квітня, було розглянуто ряд важливих питань.

Так, про прийняття участі у Ярмарку вакансій  «Живи та працюй в Україні», який відбувся 14 березня поточного року в приміщенні Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості, учасників наради інформувала головний спеціаліст сектору соціальної підтримки пільгових категорій населення та осіб з інвалідністю управління соціального захисту населення райдержадміністрації Неля МАРТИНЯК.

Далі, відповідно порядку денного, було розглянуто питання щодо здійснення контролю за правильністю нарахування соціальних державних допомог в лютому 2024 року. З цього питання доповідала головний державний соціальний інспектор  управління Ірина ФАТЄЄВА.

Головний спеціаліст відділу соціальної підтримки внутрішньо переміщених  осіб  управління Катерина НОВИКОВА довела до відома присутніх інформацію про застосування положень  постанови „Деякі питання провадження діяльності з усиновлення та влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, соціального захисту дітей, залишених без батьківського піклування”, якою, зокрема, уточнено коло осіб, які матимуть право на продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

Окрім того, були також розглянуті плани роботи та заходів структурних підрозділів управління на поточний тиждень, ряд завдань, що стосуються діяльності управління.

По всім питанням, що виносились на розгляд щотижневої наради, були надані доручення.

Перейти до вмісту