ЗМАГАННЯ ЮНИХ ВОЛЕЙБОЛІСТІВ У РАМКАХ ІІ ЕТАПУ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІІ ЛІГИ»

Спортивну естафету змагань з волейболу прийняли юні спортсмени Сергіївської селищної громади. 15 березня юнацька команда з волейболу Сергіївського ліцею “Пантери” гостинно приймала в стінах свого навчального закладу представників Миколаївської гімназії – волейболістів команди «Соколи».

У відкритті змагань взяв участь заступник голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Максим БРИТКОВ, який у своєму вітальному слові зазначив, що спортивні змагання допомагають учням розкрити спортивний потенціал, проявити свої лідерські якості, отримати позитивні емоції та знайти нових друзів.

  • Ви навчаєтесь перемагати не лише у спорті, а й у навчанні, показуючи силу волі, характер та вміння ставати переможцями в усьому, що ви робите. Нехай ці змагання принесуть вам не тільки позитивні емоції, а й стануть великим стимулом для розвитку та самовдосконалення, – підкреслив Максим БРИТКОВ.

Різні школи, різні підходи до тренувань, різний рівень підготовки учасників, але таке єдине бажання перемоги.

Так, за підсумками суддівського оцінювання перемогу і право стати учасником ІІІ (районного) етапу здобула команда “Соколи” Миколаївської гімназії.

Сміливі здобувають світ! Тож вітаємо наших юних, енергійних та безмежно талановитих спортсменів і дякуємо їм за цікаву та професійну гру!

Проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це чудова можливість відчути командний дух, атмосферу живого спілкування та дружби.

Перейти до вмісту