РОБОЧИЙ ВИЇЗД ДО ПП «АГРОЛІДЕР-Т7»

З метою моніторингового обстеження посівів озимих культур та загальним ознайомленням із ситуацією в агропромисловому секторі нашого району, працівники відділу економіки та агропромислового розвитку Білгород-Дністровської районної державної адміністрації 4 березня поточного року здійснили робочий виїзд до сільгосппідприємства ПП «Агролідер-Т7» (с.Дельжилер, Татарбунарська ТГ), яке очолює Павло Петрович ТОПАЛ.

Основною діяльністю господарства є рослинництво: вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

За інформацією спеціалістів, на даний час загальнаплоща посівних земель складає – 1163 га. Під озимину засіяно: пшениця – 404 га, ячмінь – 233 га, горох – 67 га, ріпак – 278 га.

Пшениця та ячмінь на даний час перебуває  у фазі третього-четвертого листа. Стан посівів озимих зернових та ріпаку – задовільний.

Під час робочої поїздки робоча група побувала на полях господарства, де на той момент здійснювалось боронування озимої пшениці та обприскування   озимого ріпаку від гризунів.  Як зазначають спеціалісти, в посівах озимого ріпаку гризуни є більш небезпечні. Вони масово поїдають листя рослин, оголюючи її, а також кореневу систему.

Перейти до вмісту