БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІДДІЛ ФІЛІЇ ДУ «ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ» В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

Година спілкування «Вистояли – переможемо!»

24 лютого 2022 року – мабуть найважчий день в історії незалежної України. День, коли не просто почалась війна. День, коли було зруйновано спокій і благодать на нашій землі. День, коли горіло і небо, і земля. В цей день Росія розпочала повномасштабне вторгнення до України по всій довжині спільного кордону.

22 лютого 2024 року з метою  формування почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу,  глибокої пошани до загиблих героїв і вшанування їх світлої пам’яті, працівники Публічної бібліотеки Білгород-Дністровської міської територіальної громади провели для підоблікових Білгород-Дністровського районного відділу пробації годину спілкування на тему «Вистояли – переможемо!» присвячену другій річниці широкомасштабного вторгнення Росії на територію України.

Під час заходу учасникам нагадали про події 24 лютого, що об’єднали всіх українців, і народ встав на боротьбу з окупантом. Збройні сили України, підрозділи територіальної оборони, звичайні люди – стали на захист країни об’єднавшись. Розгорнувся масштабний волонтерський рух, і на передову доставлялось військове спорядження, продукти харчування, маскувальні сітки. Люди голими руками зупиняли ворога на вулицях своїх міст і сіл. Повномасштабне вторгнення повністю змінило наше життя. Ми почали цінувати прості життєві цінності, радіти звичним буденним речам. А найголовніше – ми зрозуміли, якими славними є захисники та захисниці України. Адже вони захищають нашу Батьківщину самовіддано без сну і відпочинку, у нерівних та важких битвах. Сьогодні нам треба консолідуватися, допомагати один одному та нашим військовослужбовцям. Не піддаватися на провокації та чутки, що розповсюджуються, через які сіється злість, зневіра та брехня про нашу країну. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на своїй землі.

Перейти до вмісту