ЄДНАЙМО НАШІ ДУШІ І СЕРЦЯ, І ПОМИСЛИ ХАЙ БУДУТЬ В НАС ЄДИНІ!

БО НАША ЄДНІСТЬ – ЦЕ МЕТА ТВОРЦЯ, БО НАША ЄДНІСТЬ – ЗАХИСТ УКРАЇНИ!

Молоде свято в історії нашої держави – День Єднання – відзначалось 16 лютого в більшості громад Білгород-Дністровського району! Урочисті заходи з нагоди цього дня відбулись і у Старокозацькій територіальній громаді.

За дорученням голови (начальника) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, участь в урочистостях взяв заступник голови Максим БРИТКОВ.

У своєму зверненні до присутніх Максим БРИТКОВ, зокрема, зазначив, що

в умовах війни День єднання набув особливого сенсу — показати усьому світові, що ми сьогодні – як ніколи єдині та, попри все, будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

  • Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями – до Перемоги! – наголосив заступник райдержадміністрації.

Також в ході святкових заходів Старокозацький сільській голова Вадим БОЙКО відзначив Грамотами працівників сільської ради, педагогів, діячів культури та інших мешканців громади за сумлінну працю, професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, ініціативу, чуйність, активну громадську діяльність, відданість обраній справі, служіння на благо Старокозацької територіальної громади.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять усіх загиблих за незалежність нашої держави.

Своїми художніми номерами серця глядачів захопили колективи художньої самодіяльності «Слов’яночка» та «Алкалія», а також вокалісти і декламанти Старокозацького будинку культури.

Пам’ятаймо, що в єдності – наша сила! Разом ми сильні, рішучі та незалежні. Слава Україні!

Перейти до вмісту