ЗМАГАННЯ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» ВПЕВНЕНО КРОКУЮТЬ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИМ РАЙОНОМ

Школярі Шабівської громади долучились до проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». 17 лютого на базі опорного закладу «Шабівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» відбулись змагання територіального етапу з футзалу, на якому 6 команд учнів  9-13 років демонстрували свої спортивні здібності та командний дух.

За дорученням голови (начальника) Білгород-Дністровської районної держаної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, участь у відкритті спортивного заходу взяв заступник голови Максим БРИТКОВ.

Звертаючись до присутніх з вітальним словом Максим БРИТКОВ зазначив, що сьогодні він побачив багато щасливих дітей, а це і є головна мета змагань, адже спорт заряджає і мотивує дітей здобувати здоровий досвід змагань. А також побажав гравцям впевненості, позивних вражень та спортивного азарту. Спорт загартовує дух!

Не лише захопливі змагання, але й дружня атмосфера у спортивній залі, висока активність та вмотивованість учасників робили захід особливим.

Після напруженої та захоплюючої гри команда опорного закладу “Бритівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів” здобула перше місце.

Ці змагання є яскравим прикладом того, як спорт допомагає об’єднувати зусилля команди та допомагає їм досягати спільних цілей.

Формуємо національну патріотичну свідомість через спорт. Разом переможемо!

Перейти до вмісту