АПАРАТНА НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ТА АПАРАТУ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

13 лютого поточного року відбулась чергова апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та апарату Білгород-Дністровської районної державної адміністрації. Засідання провів очільник Білгород-Дністровської райдержадміністрації Василь САМОКИШ.

В ході наради присутнім була доведена інформація щодо санітарно-епідеміологічної ситуації та стан вакцинації населення району директоромБілгород-Дністровського РВП ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Вікторією ЧЕБОТАР.

Про виконання місцевих бюджетів району за підсумками січня 2024 року, інформаційне наповнення офіційних медіаресурсів району в рамках висвітлення діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, сучасні тенденції нормативно-правового забезпечення діяльності органів публічної влади та з інших питань інформували керівники структурних підрозділів та апарату Білгород-Дністровської райдержадміністрації.

По закінченню засідання Василь САМОКИШ надав ряд доручень.

Перейти до вмісту