ВІДКРИТТЯ ІІ ЕТАПУ ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» У САРАТІ

9 лютого поточного року голова (начальник) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ, спільно з Саратським селищним головою Вікторією РАЙЧЕВОЮ, прийняв участь у відкритті ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу, які відбулись у Саратському ліцеї.

В заходах взяли участь юнацькі команди п’яти закладів загальної середньої освіти: «Летючий дракон» Саратського ліцею, «Імператорські пінгвіни» Світлодолинської гімназії – філії Саратського ліцею, «Бурий ведмідь» Мирнопільської гімназії, «Сірий вовк» Долинського ЗЗСО та «Чорна пантера» Зорянського ліцею. Команди креативно підійшли до розроблення власних назв, логотипів, одягу та ростових фігур, обраних тварин-талісманів.

З привітальним словом до любителів спорту звернулись Василь САМОКИШ та Вікторія РАЙЧЕВА, наголосивши, що з такою патріотично налаштованою і талановитою молоддю на Україну чекає щасливе і мирне майбутнє. А також побажали учасникам  спортивних успіхів.

Переможцями ІІ селищного етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед юнаків стали гравці команди «Летючий дракон» Саратського ліцею, яка буде представляти Саратську селищну територіальну громаду на ІІІ районному етапі.

Перейти до вмісту