В ЙОГО ОСТАННЮ ПУТЬ ЙОМУ ВСТЕЛЯЛИ КВІТИ

8 лютого жителі Шабівської громади прощатимуться зі своїм земляком – ПАРТЕКОЮ Вадимом Олеговичем (29.08.1991 р.н.), який отримав смертельне поранення 2 лютого в районі н.п. Мала Токмачка, Пологівського району, Запорізької області.

Життєвий шлях Вадима ПАРТЕКИ, справжнього патріота, людини-воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок обірвався внаслідок отримання поранення несумісного з життям. Захищаючи нашу рідну Батьківщину від російських окупантів, проявляючи стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі, він до кінця залишався вірним військовій присязі та українському народу, до останнього подиху відстоював територіальну цілісність, недоторканість та незалежність України.

Прощання із Героєм-земляком відбудеться 8 лютого 2024 року о 12:00, за адресою: с Шабо, вул. Центральна (Свято-Миколаївська церква).

Білгород-Дністровська районна державна (військова) адміністрація висловлює щирі співчуття родині та побратимам загиблого.

Нехай добрий, світлий спомин про загиблого захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто знав його, любив та шанував.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Перейти до вмісту