ВИЇЗНИЙ СЕМІНАР-НАРАДА НА БАЗІ САРАТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

У п’ятницю, 2 лютого, спеціалісти відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ Білгород-Дністровської райдержадміністрації провели семінар-нараду з уповноваженими особами з питань житлово-комунального господарства на базі Саратської селищної ради.

За дорученням голови (начальника) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША участь у нараді взяли перший заступник голови Тетяна ДОМЧИНСЬКА, т.в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ райдержадміністрації Галина ДОБРЄВА, спеціалісти відділу.

Саратську селищну раду на нараді представляли: Саратський селищний голова Вікторія РАЙЧЕВА, секретар селищної ради – Володимир ПРОДАНОВ, старости Введенського, Михайлівського, Новоселівського, Світлодолинського, Зорянського старостинських округів, а також керівники комунальних підприємств, що здійснюють свою діяльність на території громади.

У ході семінару доповідачі надавали роз’яснення чинного законодавства щодо актуальних питань з визначення об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану, практичних аспектів реалізації законодавства у сфері управління відходами на території громади, особливостей формування вартості послуг з управління відходами тощо. Окрім того, спеціалісти райдержадміністрації надавали рекомендації щодо застосування цих норм у роботі та відповідали на всі питання, що піднімались присутніми у ході роботи наради. Семінар пройшов у форматі активного й конструктивного діалогу, де кожна пропозиція та запитання не залишились поза увагою.

Перейти до вмісту