РОБОЧА НАРАДА З ГОЛОВАМИ СІЛЬСЬКИХ, СЕЛИЩНИХ, МІСЬКИХ РАД  БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ

         Розгалужене коло нагальних питань було розглянуто сьогодні, 1 лютого, на нараді з головами сільських, селищних та міських рад, за участю представників ДП «Служба місцевих автомобільних доріг», Держпродспоживслужби,  Білгород-Дністровської філії ООЦЗ, Державної служби з питань праці, а також військових, рятувальних та правоохоронних підрозділів. Нараду очолив голова (начальник) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ.

Активне обговорення серед голів територіальних громад викликало питання забезпечення проїзного стану дорогами місцевого значення, з яким присутніх інформував директор ДП «Служба місцевих автомобільних доріг» Андрій СМОЛЯРОВ. Голови громад вносили свої пропозиції щодо вирішення існуючих проблем, які обов’язково будуть враховані у подальшій роботі.

          Окрім того, у ході наради були розглянуті питання про хід виконання розпоряджень Одеської облдержадміністрації щодо проведення заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території району, роботу місцевих комісій з питань дотримання законодавства про працю щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення на підвідомчій території на 2024-2025 роки, порядок призначення та виплати компенсації особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі тощо.

          Нарада пройшла у конструктивному руслі.

Перейти до вмісту