ГОЛОВА ВІДВІДАВ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №1

18 січня, голова (начальник) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ, спільно  з першим заступником голови Тетяною ДОМЧИНСЬКОЮ, Білгород- Дністровським міським головою Віталієм ГРАЖДАНОМ та іншими, відвідав Білгород-Дністровський ліцей №1.

В ході візиту оглянули нещодавно відремонтоване протирадіаційне укриття, яке було оновлено з використанням сучасних технологій та врахуванням найвищих стандартів безпеки, а також розширене, що дозволяє вмістити до 570 осіб. Окрім цього, адміністрація школи звернула увагу гостей на пожежну сигналізацію, яка нещодавно була введена в експлуатацію, та охоплює укриття й інші приміщення школи.

ПРУ призначене для надання захисту учням й персоналу в разі необхідності, забезпечуючи не лише функціональність, але й комфорт для користувачів.

Під час відвідин освітнього закладу представники владних структур ознайомились із шкільною їдальнею, в якій нещодавно відбулось відкриття нової лінії роздачі гарячого харчування. Це дозволяє урізноманітнювати  меню кількома видами гарнірів, м’ясних страв, салатів. Приміщення їдальні облаштували новими сучасними меблями. Гостям було запропоновано скуштувати страви, що входять до шкільного меню.

Василь САМОКИШ подякував адміністрації ліцею, депутатам міської ради за якісне проведення ремонту та облаштування укриття для дітей, і наголосив, що спільні зусилля органів виконавчої влади та місцевого самоврядування не лише забезпечать безпеку учням і вчителям, а й дозволять  не переривати освітній процес навіть під час повітряних тривог.

Перейти до вмісту