ОРДЕН «ЗА МУЖНІСТЬ ІІІ СТУПЕНЮ» – ЗА ГЕРОЇЗМ, ВІДВАГУ ТА ВІДДАНІСТЬ  УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ

Сьогодні, 17 січня, в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації відбулось урочисте врученя ордену «За мужність ІІІ ступеня» солдату Олександру Валерійовичу КОБЗАРЕНКУ. Нагороду вручили голова (начальник) Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь Петрович САМОКИШ та Командир військової частини А7348 Микола Іванович ПШЕНИШНЮК.

Олександр КОБЗАРЕНКО проходить військову службу в лавах Збройних сил України з лютого 2023 року і за цей час неодноразово брав участь у бойових діях на найгарячіших ділянках фронту, самовіддано захищаючи нашу країну від ворога, виявляючи при цьому особисту мужність, героїзм та відданість військовій присязі й українському народу, за що був удостоєний високої нагороди, відповідно до указу Президента України від 24 серпня 2023 року.

Вручаючи державну відзнаку мужньому захиснику України, голова (начальник) Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Василь САМОКИШ зазначив, що сьогодні у всіх присутніх є особлива місія – місія вдячності і шани до подвигу тих, хто боронить нашу державу, захищаючи її територіальну цілісність та наш мирний сон.

– Білгород-Дністровський район – це край хліборобів та людей мирної праці, але тисячі жителів нашого району стали до лав Збройних сил України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби, щоб боронити Україну на фронті. Наші захисники роблять все, щоб звільнити українську землю від російських варварів. Історія кожного захисника та кожної захисниці – це історія про сміливість, самовідданість і любов до України. Ми дякуємо всім воїнам за їх звитягу і героїзм! Працюючи в тилу, ми дбаємо, щоб наші воїни на передовій мали необхідне забезпечення, а їхні родини — необхідну турботу і допомогу., – сказав Василь САМОКИШ.

Перейти до вмісту