НАЗАВЖДИ В СЕРЦІ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

Завтра, 31 грудня, жителі міста Білгорода-Дністровського назавжди попрощаються зі своїм земляком, загиблим воїном-захисником – сержантом ОСІПОВИМ Віктором Юрійовичем (20.10.1984 р.н.).

27 грудня 2023 року сержант ОСІПОВ Віктор Юрійович помер в районі зосередження гарматної артилерійської батареї (УМП «Катран») Херсонської області, до кінця залишаючись відданим військовій присязі на вірність Українському народу, щоденно чесно та мужньо виконуючи військовий обов’язок.

Щирий, стриманий, але з неймовірно добрим серцем і великою душею, Віктор ОСІПОВ вірив у щасливе та світле майбутнє для нашої країни. Вірив у правду і справедливість. Вірив у перемогу України у цій жорстокій війні. Любив життя, свою родину і близьких друзів.

Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. Прощання із загиблим відбудеться 31.12.2023 р., о 10:00 за адресою: м. Білгород-Дністровський, вул. Михайлівська, 56.

В ці скорботні дні Білгород-Дністровська громада співчуває родині героя.

Сумуємо разом із Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Схиляємо голову в глибокій скорботі.

На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати.

Вічна і світла пам’ять Герою!

Герої не вмирають! 

Перейти до вмісту