«НІХТО ТАК НЕ ВІРИТЬ У НАШУ ПЕРЕМОГУ, ЯК Я!»

Саме під таким гаслом на Одещині триває конкурс шкільного малюнку, ініційованого начальником Одеської ОВА Олегом КІПЕРОМ, метою якого є розвиток у дітей почуття патріотизму, відповідальності за майбутнє своєї держави, виховання любові до Батьківщини, рідної мови та національної культури, моральної підтримки захисників України, виявлення і підтримки здібних, обдарованих та талановитих дітей. Конкурс складається з двох етапів, і результати першого етапу у Білгород-Дністровському районі вже були підведені конкурсною комісією.

За умовами конкурсу у ньому могли взяти участь учні загальної середньої освіти у двох вікових категоріях: 1-5 та 6-11 класів. Приємно зазначити, що до конкурсу долучилися загально-освітні заклади усіх 16 територіальних громад району, від яких було отримано 228 дитячих малюнків, у тому числі 100 робіт молодшої вікової категорії та 128 – старшої.

Компетентне журі відібрало 30 учнівських робіт, по 15 з кожної категорії, які попрямують до області, для участі у 2 етапі конкурсу.

Незабаром ми дізнаємось імена переможців, і дуже сподіваємось побачити серед них імена представників нашого району.

Перейти до вмісту