7 ГРУДНЯ – ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ-НАЧАЛЬНИКА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЯ САМОКИША

Шановні працівники органів місцевого самоврядування громад та депутати місцевих рад Білгород-Дністровського району!

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Особливо сьогодні, під час широкомасштабного вторгнення російського агресора на територію нашої країни, органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у зміцненні її державності та обороноздатності. І приємно відзначити, що посадові особи місцевого самоврядування нашого району за весь цей час ні на день не припиняли свою роботу.

За цей період на долю громад випало чимало випробувань: енергетична криза внаслідок ракетних обстрілів, та виклики, що з нею пов’язані, прихисток внутрішньо переміщених осіб, допомога військовим, що спричинило додаткові навантаження на місцеві бюджети, а ще подолання наслідків, спричинених погодними умовами, та багато іншої роботи, яку щодня здійснюють представники влади на місцях. Але незважаючи на всі перешкоди, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування пліч-о-пліч продовжують віднаходити можливості для нормального функціонування громад.

Саме представники місцевого самоврядування, знаходячись найближче до людей, найкраще знають їх проблеми та готові зробити усе, щоб їх вирішити. Саме вони представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного бути почутим.

Тому від усього серця бажаю всім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя й непохитної віри у щасливе майбутнє України. Нехай ваше професійне свято об’єднає всіх у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими й багатими. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.

Майбутнє України за успішними громадами!

З повагою

голова-начальник

Білгород-Дністровської

районної державної (військової)

адміністрації                                                                Василь САМОКИШ

Перейти до вмісту