5 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ-НАЧАЛЬНИКА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЯ САМОКИША

Шановні волонтери Білгород-Дністровського району!

Ви є потужною складовою свідомого громадянського суспільства України! Ви – люди із доброю та щирою душею, які не стоять осторонь і завжди готові безкорисно протягнути руку допомоги тим, хто найбільше цього потребує!

Про українських волонтерів сьогодні знає увесь світ. Ще з часів Революції Гідності волонтерський рух згуртував українське суспільство та став виявом громадянської позиції.

За час повномасштабної війни волонтером став кожен українець – це й наші неймовірні освітяни, студенти, лікарі, рятувальники, актори, зірки шоубізнесу, водії, відповідальний бізнес… Українські люди, як ніхто інший, знають про волонтерство все!

В сьогоднішніх реаліяхособливу підтримку волонтери надають нашим військовим, які захищають рідну землю від підступного ворога. Завдяки волонтерському руху наші воїни забезпечуються військовою амуніцією, медикаментами, автомобілями, маскувальними сітками, продуктами та іншим. Ризикуючи своїм життям ви доставляєте на лінію фронту все необхідне для наших захисників.

Низький уклін за вашу добровільну, самовіддану працю. Ми пишаємося українськими волонтерами.

Дякую всім, хто допомагає нашій країні, за вашу працю, сміливість та здатність вчасно прийти на допомогу, за непохитну віру в українську державу. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Бажаю всім волонтерам міцного здоров’я, добробуту та надії у швидку перемогу України!

Разом до Перемоги!

З повагою

голова-начальник

Білгород-Дністровської

районної державної (військової)

адміністрації                                                       Василь САМОКИШ

Перейти до вмісту