Нарада з працівниками структурних підрозділів управління соціального захисту населення Білгород-Дністровської районної державної адміністрації

Сьогодні, 23 жовтня, відбулась щотижнева апаратна нарада з працівниками структурних підрозділів управління соціального захисту населення райдержадміністрації під головуванням т.в.о. начальника управління Тетяни ПОНОМАРЕНКО, за участі першого заступника голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ.

На порядок денний наради були винесені питання щодо виконання плану заходів до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначався в Україні 18 жовтня, здійснення контролю за правильністю надання державних соціальних допомог за ІІІ квартал, а також інші організаційні питання поточної діяльності управління соціального захисту населення.

По всім питанням, що були винесені на порядок денний наради т.в.о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна ПОНОМАРЕНКО надала доручення спеціалістам за відповідними напрямками роботи.

Перейти до вмісту