ЦЕ НАШ СПІЛЬНИЙ БІЛЬ – І БОЛИТЬ НАМ ВСІМ ОДНАКОВО

Шабівська громада втратила ще одного воїна – солдата ІШКОВА Андрія Сергійовича (02.01.1996 р.н.). Рука російського окупанта забрала життя ще одного відданого сина України.

Захисник України Андрій ІШКОВ загинув 9 жовтня 2023 року внаслідок поранень отриманих під час ведення наступальних дій із звільнення країни від російських загарбників в районі н.п. Новопрокопівка, Запорізької області.

Не дивлячись на свої молоді роки, він пішов захищати нас і нашу країну. Він прожив зовсім коротке, але свідоме життя чоловіка та патріота. Не здійснив всіх мрій, але й не став осторонь подій, які відбуваються в нашій країні. За нас він віддав найдорожче – своє життя.

Андрій ІШКОВ був одним із кращих військовослужбовців підрозділу, служив на передовій, проявляючи мужність і самовідданість. Він виконував свій обов’язок з високою майстерністю та професіоналізмом, не ховаючись за спинами побратимів.

Віддати останню шану воїну-захиснику – солдату ІШКОВУ Андрію Сергійовичу, можна буде 21 жовтня 2023 року, о 10:00, за адресою: с. Софіївка (Шабівська ТГ), вул. 28 червня, буд. 13.

Білгород-Дністровська районна державна (військова) адміністрація висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого й звертається до усіх жителів громади з проханням гідно провести військовослужбовця, що боронив нашу державу від російських загарбників, та взяти участь у живому коридорі прощання із земляком Андрієм ІШКОВИМ.

Вічна і світла пам’ять захиснику! Вічна слава Герою!

Перейти до вмісту