УЧАСТЬ ФАХІВЦІВ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ В НАВЧАННІ З ПИТАНЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ З ОБМЕЖЕНИМ ДОСТУПОМ

10 жовтня на виконання доручення голови (начальника) Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олега КІПЕРА відбулось навчання в дистанційному форматі щодо забезпечення захисту інформації з обмеженим доступом. Участь в семінарі взяли представники районних державних адміністрацій та відповідальні особи сільських, селищних, міських рад.

Відповідно порядку денного розглянули питання про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, технічний захист інформації з обмеженим доступом, створення комплексів технічного захисту інформації на об’єктах інформаційної діяльності, порядок забезпечення охорони службової інформації під час прийому іноземних делегацій, груп та окремих іноземців. По кожному з питань доповідали представники Одеської обласної державної адміністрації.

Перейти до вмісту