ДВОЗОННИЙ ЛІЧИЛЬНИК ЗАОЩАДИТЬ НА СПЛАТІ ЗА СВІТЛО ТА ДОПОМОЖЕ ЕНЕРГОСИСТЕМІ ПІД ЧАС ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Наявність двозонного лічильника допоможе одеситам та мешканцям області заощаджувати при сплаті за світло, а енергосистемі країни в осінньо-зимовий період більш ефективно балансувати споживання електроенергії. Як встановити ощадливий лічильник, скільки це коштує та як впливає на енергобаланс країни розповіли в ДТЕК Одеські електромережі.

Спожиті з 23:00 до 7:00 кіловати коштують на 50% дешевше, ніж в інший період доби.

Сезон холодів, який зовсім скоро стартує на Одещині, спонукатиме клієнтів активно користуватися енерговитратними приладами — обігрівачами, бойлерами тощо. У такому випадку наявність двозонного лічильника допоможе заощаджувати на сплаті за світло, користуючись більш вигідним нічним тарифом.

Коли спожиті з 23:00 до 7:00 кіловати коштують на 50% дешевше, ніж в інший період доби.

«ДТЕК Одеські електромережі — основа і підтримка для нормального життя українців. Слід розуміти, що наявність двозонного лічильника та зміна власного споживання так, щоб зростала його нічна частка, допоможе зменшити власті витрати. Також це допоможе знизити навантаження в пікові години та балансувати енергосистему країни. Споживання світла вночі — це вклад в стабільність роботи енергосистеми», — підкреслили в ДТЕК Одеські електромережі.

Для того, щоб замовити заміну старого електролічильника на новий двозонний потрібно зайти на сторінку на сайті ДТЕК Одеські електромережі у розділі «Клієнтам» — «Комплексна послуга» та виконати три кроки:
– обрати послугу та заповнити заявку;
– отримати на електронну пошту рахунок та дату виконання замовлення;
– сплатити рахунок та отримати новий лічильник й роботи з його монтажу.

Вартість послуги, яка включає безпосередньо сам лічильник, послуги з демонтажу старого приладу, встановлення нового, опломбування та програмування для роботи в режимі «день»/«ніч» становить:
для 1-фазного двозонного лічильника (220 В) — 3199 грн;
для 3-фазного двозонного лічильника (380 В) — 5799 грн;

Перейти до вмісту