ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНИ

Сьогодні, 18 вересня, відбулось засідання Президії Білгород-Дністровської районної ради ветеранів України, за участю членів Президії ради ветеранів, представників Білгород-Дністровської районної державної адміністрації, Білгород-Дністровської районної ради, Пенсійного фонду України та інші запрошені. За дорученням голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША участь у засіданні взяв заступник голови Максим БРИТКОВ.

Відповідно до порядку денного Президії, першим присутні розглянули питання щодо завдання районної ветеранської організації щодо збільшення ступеня участі громадян поважного віку в академічному і суспільному житті (інклюзія). Про мету впровадження інклюзії, доступність до закладів соціальної інфраструктури для людей з обмеженими фізичними можливостями різних вікових груп та категорій учасників наради інформував заступник голови Максим БРИТКОВ.

Про хід виконання державних соціальних гарантій перед ветеранами всіх категорій та пенсіонерами за віком присутнім доповідали т.в.о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна ПОНОМАРЕНКО та заступник начальника відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ в Одеській області Жанна СЕВАСТЬЯНОВА.

Далі члени президії заслухали інформацію від голови РОВУ Валерія ТИМОФЄЄВА щодо ходу виконання плану роботи Білгород-Дністровської РОВУ за ІІ півріччя 2023 року (із змінами згідно заходів щодо реалізації положень Постанови Президії РОВУ від 22.08.2022 року та від 11.02.2023 року «Про внесок Білгород-Дністровської районної ради ветеранів у перемогу у війні з РФ» – адресна фінансова допомога ВСУ та членам організації віком 70+; прихисток родин з «гарячої точки»; підтримка бізнесу, який «донатить»; опіка над нужденними людьми, співпраця з Гумштабами та інш.).

Серед приємних подій того дня – ушанування Почесного голови Білгород-Дністровської районної ради ветеранів та вітання його із 85-річним ювілеєм – Павла Івановича ЛАСТОВЕЦЬКОГО.

У ході засідання члени Президії ради ветеранів мали змогу ставити запитання, отримувати на них вичерпні відповіді від присутніх посадовців та вносити свої пропозиції.

По всім питанням, що були винесені на порядок денний Президії, прийняті відповідні рішення.

Перейти до вмісту