НАРАДА З ГОЛОВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Нагальні питання життєдіяльності територіальних громад району в умовах воєнного стану були розглянуті в ході онлайн-наради з головами територіальних громад, яка відбулась сьогодні, 6 вересня, в райдержадміністрації під головуванням голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, за участі заступника голови Максима БРИТКОВА. Також у нараді взяли участь представники військових, правоохоронних, рятувальних підрозділів та інші запрошені.

Зі станом проведення заходів з мобілізації на території району протягом серпня 2023 року присутніх інформували начальник Білгород-Дністровського РТЦК СП Сергій КОРАК, начальник Білгород-Дністровського ВП ГУ НП Одеської області Павло БОБЧИНСЬКИЙ, головний спеціаліст сектору мобілізаційної роботи райдержадміністрації Віктор ОСТАПЕНКО. Щодо стану пожежної безпеки та цивільного захисту у закладах освіти, протипожежне водопостачання у населених пунктах та щоквартальне проведення перевірок захисних споруд цивільного захисту учасників наради ознайомили заступник начальника Білгород-Дністровського РУ ДСНС ГУ ДСНС в Одеській області Андрій КЛІМОВ та начальник 2 ДПРЗ Білгород-Дністровського району Одеської області Олександр ЛІСОВИЙ.

Тетяна ВОЛКАНОВА, начальник відділу фінансів райдержадміністрації, надала інформацію стосовно виконання та ефективності розподілу місцевих бюджетів за підсумками 8 місяців поточного року.

Про підготовку об’єктів інфраструктури Білгород-Дністровського району до опалювального сезону 2023/2024 присутнім доповіла т.в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ райдержадміністрації Галина ДОБРЄВА.

Окрім того були розглянуті й інші поточні питання життєдіяльності територіальних громад.

Присутні голови громад мали змогу ставити доповідачам питання та отримувати на них відповіді.

За результатами наради головою-начальником Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василем САМОКИШЕМ було надано ряд доручень посадовим особам.

Перейти до вмісту