ОСВІТА ЄДНАЄ УКРАЇНЦІВ

За дорученням голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Василя САМОКИША, перший заступник голови Тетяна ДОМЧИНСЬКА взяла участь у «Серпневій зустрічі педагогічних працівників – 2023» Саратської селищної територіальної громади, що мала місце у середу, 30 серпня. У святковому заході також взяли участь Саратський селищний голова Вікторія РАЙЧЕВА, керівний склад та депутати селищної ради.

Звертаючись із вітальним словом до учасників зустрічі Тетяна ДОМЧИНСЬКА насамперед зазначила, що сьогодні у всіх нас є можливість будувати плани на майбутнє завдяки титанічним зусиллям Збройних сил України, які були, є і будуть непереможними, тому що у свій час їх виховали справжні вчителі, заклавши в їх серця і душі любов до рідної землі.

Також Тетяна ДОМЧИНСЬКА подякувала освітянам за сумлінну працю, спрямовану на виховання розумних і талановитих учнів, за їх активну громадянську позицію, волонтерство, за неймовірні зусилля у створенні максимально безпечних і якісних умов для здобувачів освіти, за те, що формуючи майбутнє України, вони наближають нашу перемогу.

Користуючись нагодою, перший заступник голови райдержадміністрації вручила начальнику управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Саратської селищної ради Неллі СТРАТ Подяку за високий рівень організації освітнього процесу у Саратській громаді від директора Департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації Олександра ЛОНЧАКА та Грамоту за професіоналізм, ініціативність, наполегливість та значні здобутки у справі навчання і виховання нового покоління українців від голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША.

З вітальним словом та побажаннями успіхів у новому навчальному році того дня до освітян звертались селищний голова Вікторія РАЙЧЕВА, начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Саратської селищної ради Нелля СТРАТ, а святковий і піднесений настрій для всіх гостей вдалося створити вихованцям Саратського ЗДО (ясла-садок) та учням Михайлівського ЗЗСО й Саратського ліцею.

У зворушливій атмосфері відбулась символічна передача педагогічної естафети від педагогів, які в цьому році йдуть на заслужений відпочинок, молодим вчителям, для яких навчальний 2023/2024 рік стане першим у їх трудовому житті.

В ході серпневої зустрічі за значні особисті досягнення і високу результативність у навчанні та вихованні підростаючого покоління, багаторічну сумлінну творчу працю на освітянській ниві було нагороджено грамотами 31 педагога, а п’ять учнів отримали стипендії Саратського селищного голови в розмірі 5000 гривень за результативність і здобуті перемоги в номінаціях «Освіта», «Спорт», «Мистецтво».

Перейти до вмісту