РОБОЧИЙ ВИЇЗД ДО ТАТАРБУНАРСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Першочерговим завданням на сьогодні при підготовці закладів освіти до навчального року є безпека дітей. Основні зусилля громад зосереджені на оснащенні укриттів для забезпечення належних умов для учасників освітнього процесу. З цього приводу минулого тижня голова – начальник Білгород-Дністровської райдержадміністрації Василь САМОКИШ відвідав навчальні заклади, зокрема Татарбунарський ліцей, який був пошкоджений внаслідок пожежі.

         Спільно з міським головою Андрієм ГЛУЩЕНКОМ, секретарем міського голови Олександром ЛЄСНІЧЕНКОМ, начальником відділу освіти Татарбунарської міської ради Ольгою ВИХРИСТЮК оглянули стан  готовності захисної споруди закладу та кабінети навчального закладу. До слова зазначимо, що раніше були створені відповідні комісії, які протягом липня перевірили шкільні укриття по громадам та надали рекомендації.

Питання освіти в громадах є пріоритетним. Для кожної дитини необхідний простір і можливість взаємодіяти з однолітками та отримати допомогу в освітньому процесі  під час воєнного стану в країні.

Перейти до вмісту