ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ ТА ТУРИЗМУ ІНФОРМУЄ

Т.в.о. начальника відділу з питань залучення інвестицій та туризму Юрій ОРЛОВ взяв участь у другому етапі  тренінгу в рамках проєкту «BSSSC для України» на тему: «Роль фондів Європейського Союзу в регіональному розвитку Республіки Польща. Досвід Західнопоморського воєводства» (спікер – Марцін Шмит, директор Департаменту стратегічного менеджменту Західнопоморського воєводства) (далі BSSSC).

BSSSC – форум  призначений для обміну досвідом та «контактний пункт» для регіонів-учасників мережі. Діяльність організації спрямована на створення фінансових інструментів, які підтримують двосторонню та багатосторонню співпрацю, а також на використання вже наявних коштів, збільшуючи можливості реалізації проектів, спрямованих на благо макрорегіону. Основними напрямками діяльності організації є: морська політика, енергетика та клімат, транспорт та інфраструктура, молодь, Північний вимір Європейського Союзу, політика згуртування, культура та регіональна ідентичність. Через реалізацію різноманітних проектів BSSSC сприяє досягненню цілей Стратегії для регіону Балтійського моря.

Проєкт “BSSSC для України” спрямований на підвищення навичок управління для керівників та працівників органів місцевого самоврядування, органів державної влади й має на меті: передачу знань та практичного досвіду, пов’язаних з організацією та функціонуванням систем органів місцевого самоврядування та органів державної влади, визначення найкращих правових, організаційних та фінансових рішень, виявлення викликів та проблем, пов’язаних з діяльністю органів місцевого самоврядування та органів державної влади, проведення тренінгів, спрямовано на бюджетний менеджмент, управління майном та фінансами, управління персоналом, освітню політику, політику у сфері охорони здоров’я, економічну політику, аграрну політику, охорону навколишнього середовища, зовнішню політику тощо.

Перейти до вмісту