ГОЛОВНИЙ СПЕЦІАЛІСТ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ

МОНІТОРИНГ БЕЗПЕЧНИХ УМОВ ПРАЦІ ПІД ЧАС ЖНИВ В ДП «ДГ «АНДРІЇВСЬКЕ» ІКОСГ НААН»

Найбільш травмонебезпечним періодом в сільськогосподарському виробництві є проведення зернозбиральних робіт. Це зумовлено максимальним напруженням, перенасиченістю праці, що призводить до помилкових дій, нехтуванням безпекою та відсутністю належного контролю за безпечним виконанням робіт з боку інженерно-технічного персоналу.

Тому так важливо, щоб керівники господарств та відповідальні за дотримання техніки безпеки на виробництві вчасно проходили інструктажі та проводили їх серед працівників сільгосппідприємств.

В ході робочого виїзду по господарствам району головний спеціаліст з питань охорони праці та техніки безпеки Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Валентин МОГУРЯН відвідав господарство ДП «ДГ «АНДРІЇВСЬКЕ» ІКОСГ НААН» (Мологівська ТГ) та провів консультативно-роз’яснювальну роботу із інженером з охорони праці даного підприємства Антоніною СКЛІФОС. Зокрема, відповідальну за дотримання охорони праці було ознайомлено із Постановою КМУ «Про внесення змін до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві» та надана інша практична допомога, з метою попередження виробничого травматизму під час виконання сільськогосподарських та інших робіт.

Перейти до вмісту