НАРАДА-НАВЧАННЯ В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Питання етичних стандартів поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та прирівняних до них осіб були розглянуті в ході навчання із працівниками Білгород-Дністровської районної державної адміністрації сьогодні, 20 липня.

За дорученням голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної адміністрації захід пройшов під головуванням першого заступника голови Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ. Звертаючись до присутніх Тетяна ДОМЧИНСЬКА наголосила на неухильному дотриманні морально-етичних стандартів поведінки держслужбовця, адже державна служба нерозривно пов’язана з мораллю, етикою, моральним складом державного службовця. Також було зазначено, що дотримання кожним державним службовцем етики поведінки є не лише запорукою ефективного та якісного виконання своїх обов’язків, а також забезпечення державою належного виконання своїх функцій, що в першу чергу сприятиме задоволенню потреб суспільства та покращенню рівня життя кожного громадянина.

Окрім цього, головний спеціаліст з питань запобігання корупції Максим САПРОНОВ ознайомив учасників навчання із методичними матеріалами щодо фінансового контролю та моніторингу.

Перейти до вмісту