РОБОЧА НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ЦЕНТРАЛЬНИХ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

        Чергова щотижнева нарада з керівниками територіальних органів центральних органів виконавчої влади відбулась 6 липня в Білгород-Дністровській районній державній (військовій) адміністрації під головуванням очільника райдержадміністрації Василя САМОКИША.

По першому порядку денному про  санітарно-епідеміологічний стан на території району інформувала завідувач відділу Білгород-Дністровського районного відокремленого підрозділу Державної установи «Одеський ОЦКПХ МОЗ» Тетяна ДОРОШЕНКО. Відповідно до наступного питання порядку денного, про реалізацію постанови Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 р. №590 (зі змінами) «Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану» та дотримання черговості опрацювання платежів проінформував начальник управління Державної казначейської служби України в Білгород-Дністровському районі Одеської області Михайло СТУДЕНІКІН.

 Стосовно стану справ за відповідними напрямками роботи інформували інші керівники територіальних органів.

Перейти до вмісту