УЧАСТЬ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ В ОБЛАСНІЙ СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ

27 червня відбулось засідання селекторної наради Одеської обласної військової адміністрації, під головуванням начальника Одеської ОВА Олега КІПЕРА, в якій взяв участь голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ спільно із заступниками голови, головами територіальних громад, представниками військових, правоохоронних та рятувальних підрозділів.

Першим питанням порядку денного селекторної наради були інформативні доповіді начальників районних військових адміністрації про стан справ у районах.

Василь САМОКИШ коротко охарактеризував поточний стан справ в Білгород-Дністровському районі. Зокрема, він доповів про хід відновлювальних робіт в Сергіївській територіальній громаді, підготовку закладів освіти до нового навчального року та інші проблемні питання, над якими сьогодні працюють структурні підрозділи райдержадміністрації.

Далі учасники селекторної наради перейшли до розгляду питань порядку денного. Очільники департаментів та управлінь облдержадміністрації доповідали про санітарно-епідеміологічний стан на території області, стан забруднення акваторії Чорного моря внаслідок руйнування Каховської ГЕС, підготовку закладів освіти області до нового навчального року, підготовку до проведення комплексу збиральних робіт у 2023 році, удосконалення координації міжнародної діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Одеської області. За результатами селекторної наради Василь САМОКИШ провів нараду та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та головам громад району.

Перейти до вмісту