МОНІТОРИГ ХОДУ ВІДНОВЛЮВАЛЬНИХ РОБІТ У СЕЛІ ЧАБАНСЬКЕ (СЕРГІЇВСЬКА ТГ)

У Білгород-Дністровському районі тривають роботи з відбудови зруйнованого, внаслідок ворожих повітряних атак, житла. Щодня голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ здійснює робочі поїздки в село Чабанське (Сергіївська ТГ) для ознайомлення із ходом відновлювальних робіт.

З першого дня руйнувань там невпинно працюють фахівці різних спеціальностей, яким активно допомагають як місцеві мешканці, так і жителі навколишніх населених пунктів. Спільними зусиллями вони намагаються чимшвидше відновити зруйноване ворогом, щоб надати можливість постраждалим мешканцям села знову оселитися у власних будинках.

І на цей час вже виконано чималий обсяг робіт. Спеціалістами та експертами відповідних служб проведені попередні обстеження та складені акти, відбулись демонтажні роботи будівель, котрі не підлягають відновленню, будівельники перекривають дахи та ремонтують будинки, що зазнали незначних руйнувань. Люди забезпечені будівельними матеріалами, гарячим харчуванням й медичним обслуговуванням. Трапляються випадки, коли місцеві мешканці звертаються по медичну допомогу не тільки для себе, а й для своїх домашніх улюбленців, які також отримали травмування. І медичний персонал нікому не відмовляє.

Вкотре відзначаючи злагоджену роботу усіх, хто бере участь у ліквідації наслідків жахливих руйнувань, Василь САМОКИШ наголосив, що він особисто як глава райдержадміністрації та всі причетні служби розуміють наскільки складно в такий час залишитись без даху над головою. Особливо тим родинам, у кого малі діти чи рідні похилого віку. Тому він особисто докладе максимум зусиль і зробить все можливе, щоб процес відновлення усього зруйнованого відбувався максимально швидко і закликатиме до цього усіх, від кого залежить цей процес.

«Ми обов’язково все відбудуємо! Ми обов’язково переможемо! Тому що наша країна обрала шлях миру, процвітання і розбудови! І як світло перемагає темряву, так і ми переможемо усіх своїх ворогів, і подолаємо усі труднощі та перешкоди!», – підкреслив Василь САМОКИШ.

Перейти до вмісту