УЧАСТЬ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ В ОБЛАСНІЙ СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ

Хвилиною мовчання за загиблими внаслідок ракетного обстрілу у Кривому Розі розпочалося засідання селекторної наради Одеської обласної військової адміністрації, під головуванням начальника Одеської ОВА Олега КІПЕРА, 13 червня поточного року, в якій взяв участь голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ спільно із заступниками голови, головами територіальних громад, представниками військових, правоохоронних та рятувальних підрозділів.

Першим питанням порядку денного селекторної наради були інформативні доповіді начальників районних військових адміністрації про поточну ситуацію у районах.

Василь САМОКИШ коротко охарактеризував поточний стан справ в Білгород-Дністровському районі. Зокрема, він доповів про хід відновлювальних робіт в населеному пункті Сергіївської селищної ради та інші проблемні питання, над якими сьогодні працюють структурні підрозділи райдержадміністрації.

Далі учасники селекторної наради перейшли до розгляду питань порядку денного. Очільники департаментів та управлінь облдержадміністрації доповідали про результати перевірки стану укриттів і захисних споруд та безперешкодного доступу до них населення, надання допомоги Херсонській області у зв’язку з руйнуванням Каховської ГЕС, виконання місцевих бюджетів Одеської області за 5 місяців, забезпечення соціальних виплат окремим категоріям громадян та розподіл вільних залишків місцевих бюджетів, становище дітей в Одеській області під час воєнного стану в Україні, поточний стан справ та зміни в організації роботи з внутрішньо переміщеними особами, а також питання забезпечення вчасного інформування про наслідки збройної агресії російської федерації.

За результатами селекторної наради Василь САМОКИШ провів нараду та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та головам громад району.

Перейти до вмісту