НАРАДА З ПИТАНЬ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ ТА МОНІТОРИНГУ СТВОРЕННЯ ЦЕНТРІВ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Все більше уваги приділяє держава питанням наближення сфери надання адміністративних послуг до громадян. Саме про це йшла мова сьогодні, 2 червня, під час наради з питань цифрового розвитку та моніторингу створення Центрів надання адміністративних послуг, яка відбулась в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації за участі начальника управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської обласної державної адміністрації Станіслава НІКОЛАЙЧУКА, начальника відділу адміністративних послуг управління Дарії ДЖУГАН, голів територіальних громад, керівників функціонуючих ЦНАПів та представників тих громад, які тільки мають намір вдосконалити систему їх надання.

За дорученням голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША у роботі наради взяв участь заступник голови Максим БРИТКОВ.

Відкриваючи засідання, Станіслав НІКОЛАЙЧУК наголосив на активізації роботи з організації роботи ЦНАПів в територіальних громадах та вдосконаленні цього напрямку роботи.

Також начальник управління ознайомив присутніх із першочерговими завданнями, що стоять сьогодні перед органами виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо покращення роботи ЦНАПів і розширення спектру доступності до приміщень центрів для громадян з обмеженими фізичними можливостями.

Окрім того, у ході наради були розглянуті питання щодо створення центрів у територіальних громадах з населенням менше 10 тисяч мешканців, виконання вимог постанови КМУ «Про затвердження примірного регламенту центру надання адміністративних послуг» щодо технічного стану приміщень ЦНАП, впровадження СЕД АСКОД, стану кібербезпеки в Білгород-Дністровській райдержадміністрації та територіальних громадах району.

Протягом засідання учасники наради ЦНАПів мали змогу поставити питання представникам управління цифровізації.

Перейти до вмісту