УЧАСТЬ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ В ОБЛАСНІЙ СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ

Ветеранська політика – один із пріоритетних напрямків роботи уряду та органів виконавчої влади усіх рівнів, про що було наголошено під час обласної селекторної наради, яку очолив в.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис ВОЛОШЕНКОВ. За дорученням голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної військової адміністрації Василя САМОКИША, заступник голови Максим БРИТКОВ, т.в.о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія ВОЛОСАТОВА та інші взяли участь в цій нараді.

Також у ході наради міністр у справах ветеранів Юлія ЛАПУТІНА піднімала питання фізичної, психологічної реабілітації ветеранів та членів їх родин, соціальної адаптації військовослужбовців, а також інформувала присутніх щодо запуску в кількох областях України експериментального проєкту із запровадження інституту помічника ветерана.

Ідея проєкту полягає в тому, щоб допомогти нашим захисникам та захисницям на етапі переходу від військової служби до мирного життя. Важливо створити середовище, у якому кожен ветеран отримає необхідну підтримку та можливості для повноцінної соціальної і професійної реінтеграції.

Перейти до вмісту