СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ

Із роботою «Соціального Хабу», що функціонує в Татарбунарській громаді, ознайомилась начальник служби у справах дітей Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Наталія ІКОННІКОВА під час робочого виїзду до Татарбунарської міської територіальної громади.

Соціальний хаб – це безпечний простір, насамперед для дітей, облаштований під їхні потреби. Працівники хабу проінформували гостей про напрям роботи установи – “Надання соціально-психологічної підтримки сім’ям з дітьми вразливих категорій в період війни”.

У межах проєкту Одеський Благодійний Фонд «Вітрила Дитинства» допомагає та надає підтримку сім’ям з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, зокрема через повномасштабне вторгнення і внутрішнє переміщення. Крім цього, команда фахівців надає гуманітарну допомогу продуктами харчування та засобами гігієни, також допомагає вирішити соціальні та юридичні питання, робота з психологами. Допомога надається одиноким матерям, одиноким батькам, багатодітним, малозабезпеченим сім’ям та родинам, які опинилися у складних життєвих обставинах, сім’ям з дітьми з інвалідністю та особливими освітніми потребами, дітям, які втратили батьків через війну.

Перейти до вмісту