1 ЧЕРВНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЯ САМОКИША

Шановні мешканці та гості Білгород-Дністровського району! Дорогі діти та батьки!

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають День захисту дітей! Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги — батьків, вихователів, учителів, наставників.

Сьогодні наші діти малююють війну, співають «Червону калину» і мріють про Перемогу. Вони звикли до звуків сирен, розуміють слова «голод», «блокада», «крилаті ракети», досі рахують втрати ворога, збиті літаки…Тепер для них супергерої – наші військові. Їхні батьки…

І обов’язок дорослих повернути нашим дітям щасливе майбутнє в мирній Україні!

Сьогодні окремо хочу подякувати усім, хто працює з дітьми. Це освітяни та соціальні працівники, дитячі лікарі, психологи та волонтери, благодійники та меценати, аніматори й багато-багато інших. День захисту дітей – це не лише 1 червня. З 24 лютого – кожного дня… Робіть приємні спогади дітям про найкращий період життя. Знаходьте добрі слова та більше часу для дітей. Здійснюйте їхні дитячі мрії! Вони ще встигнуть бути дорослими.

У День захисту дітей бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Хай наші діти зростають у мирі, добрі і злагоді. Хай щасливе дитинство і сяючі посмішки знову повернуться у їхнє життя.

З повагою

голова-начальник

Білгород-Дністровської

районної державної

(військової) адміністрації Василь САМОКИШ

Перейти до вмісту