ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ

Створення зручних і доступних умов для отримання населенням адміністративних послуг є однією з головних задач, що має вирішуватися органами місцевого самоврядування.

Сьогодні, 12 травня, Управлінням цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації  Одеської обласної державної адміністрації проведено онлайн-нараду з головами районних державних адміністрації та головами селищних, сільських рад з питань моніторингу створення мережі ЦНАП Одеської області.

До заходу в онлайн-режимі долучились заступник голови Максим БРИТКОВ, т.в.о.начальника відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації  та начальник відділу держреєстрації Ірина ГРИЦЕНКО.

Мережа центрів надання адміністративних послуг у Білгород-Дністровському районі побудована у відповідності до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі».

На даний час у районі функціонують 11 центрів надання адміністративних послуг. Прикінцевими та перехідними положеннями зазначеного Закону передбачено, що міським, селищним, сільським радам з населенням менше 10 тисяч мешканців необхідно до 1 січня 2024 року утворити ЦНАП.

Під час наради були надані доручення головам міських, селищних, сільських рад, в яких не створено центри надання адміністративних послуг, розробити план впровадження заходів щодо відкриття ЦНАП із зазначенням термінів виконання.

Перейти до вмісту