УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ

СЕМІНАР-НАВЧАННЯ З УПОВНОВАЖЕНИМИ ОСОБАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Широке коло питань, що стосуються соціального захисту населення було розглянуто сьогодні, 10 травня, в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації під час семінару-навчання з уповноваженими особами територіальних громад, які відповідальні за оформлення документів та за призначення компенсації по догляду.

Звертаючись до присутніх перед початком заходу, т.в.о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія ВОЛОСАТОВА наголосила на важливості посилення роботи в напрямку надання послуг мешканцям району пільгових категорій та ознайомлення із новелами в законодавчому та інформаційному просторі уповноважених осіб територіальних громад.

Далі, відповідно до порядку денного семінару-навчання, фахівці управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ольга СИДОРЕНКО, Ірина ФЕДОРОНЧУК та Наталія ЗЕМЛЯНА ознайомили присутніх із порядком надання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, зі змінами, інструкцією з призначення компенсації по догляду в ПК «Соціальна громада» для уповноважених осіб територіальних громад, а також зі змінами до постанови КМУ «Про затвердження Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві держадміністрацій, виконавчими органами міських, районних у містах (у разі їх утворення (крім м. Києва) рад» тощо.

Перейти до вмісту