ГОЛОВА-НАЧАЛЬНИК БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЬ САМОКИШ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ПРЕДСТАВЛЕННІ НОВОГО КЕРІВНИКА ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ПІДРОЗДІЛУ ПОЛІЦІЇ

8 травня поточного року, перебуваючи із робочим візитом в селищі Сарата, голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ взяв участь у представленні нового керівника територіального підрозділу поліції.

Новопризначеного тимчасово виконуючого обов’язки начальника відділення поліції №1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрія МАЩЕНКА особовому складу представив начальник Білгород-Дністровського РВП ГУНП в Одеській області Павло БОБЧИНСЬКИЙ.

Представляючи колективу нового керівника, Павло БОБЧИНСЬКИЙ відзначив досвід Андрія МАЩЕНКА як поліцейського і керівника, його досягнення у превенції, слідчих та оперативних підрозділах, які він застосовуватиме на підтримання правопорядку на території обслуговування, охорону спокою та безпеки громадян.

У свою чергу, Василь САМОКИШ привітав Андрія МАЩЕНКА із призначенням на таку відповідальну посаду та побажав професійних успіхів і високих результатів на новій посаді.

Зі свого боку, т.в.о. начальника відділення поліції №1 Білгород-Дністровського РВП подякував керівництву поліції Одещини й району за довіру та запевнив, що всі свої сили та навички націлить на те, щоб забезпечити правопорядок на території обслуговування й ефективно побудувати роботу всіх служб підрозділу.

Перейти до вмісту